OM OSS

Då jag gillar utmaningar och haft terrängkörning som intresse i många år, även tävlat i Trial kom iden om en egen Offroadbana, att se folk uppleva det jag tycker är kul utan att olagligt behöva köra sönder sin SUV, ringa bärgare, berätta för sin partner m.m.

Kan man sen få fler intresserade av att bygga en egen Offroadbil och köra för det är kul, eller kanske t.o.m. tävla är det ett plus.

Vår tomt bestående av 70.000m2 skog, mark, lera & vatten är ett litet paradis i sig med mysiga får som går och betar med sina söta lamm och väntar på att bli klappade, våra sjukt sociala katter och en flock höns som går och "kacklar". Det finns även över 100 olika sorters Rhododendron (!) och andra otippade växter där man minst anar som föregående ägare lämnat efter sig. På detta sätt vill vi dela med oss av det vi själv älskar och tycker är ett av Skånes Smultronställen.

Offroadbanan utanför Osby är en häftig upplevelse för alla kategorier i alla åldrar, efter Offroadkörning/Femkamp finns det mycket roligt att erbjuda. Man kan ro ut med båten i dammen, njuta av näckrosorna och meta abborre. I slutet på sommaren kan man även pröva att fiska kräftor.

BOKNING

Vi håller endast öppet vid bokningar. Mejla oss på bokning@offroadbanan.se, ring oss på 0705-337 200 eller så kan ni också använda vårt kontaktforumlär längst ner på denna sida där ni enkelt genomför en bokningsförfrågan.