UTMANA VARANDRA!

Teambuilding, kickoff, svensexa, möhippa eller kompisgänget!? Oavsett kommer ni få en oförglömlig upplevelse tillsammans, alla har kul på Offroadbanan och i 5-kampen.

Offroad

ATT KÖRA OFFROAD

På Offroadbanan erbjuds Äventyr i Skog & Mark året om!

Efter genomgång av bilar, körning och säkerhet guidas ni runt bland sten, backar och lera!

Ni blir guidade runt på banan av vår personal, ni får hjälp med att utveckla körningen och få ut maximalt av upplevelsen!

Vi har 6st bilar för uthyrning, kontakta oss gärna för prisförslag utanför paketen som finns, större grupper (över 30pers.) delas så att ex. körning/5-kamp eller mat alterneras. Vi hittar en bra lösning även till er grupp!

Offroadbanan är ett mycket uppskattat inslag vid företagsevent, svensexor, möhippor eller liknande. Möjligheter att kombinera med 5-kamp, mat, badtunna mm. enligt önskemål!

Framkomligheten med dessa modifierade bilar är imponerande, vid körningar med vanliga "Svenssons" har det visat sig att medelålders tjejer som från början tyckte det såg läskigt ut är dom som kör bäst. Så killarna kommer att få fokusera extra om dom ska vinna!

Då jag haft terrängkörning som intresse i många år, även tävlat i Trial gillar utmaningar finns nu möjligheten att pröva terrängkörning utan att olagligt behöva köra sönder sin SUV, ringa bärgare, berätta för sin partner m.m.

Vi kör utan maxtid i sakta lunk på uppmärkta slingor (olika svåra) i skog och mark, över stock och sten och genom utmanande lera. Alternativt snö, som är en extra utmaning, på Offroadbanan kan man ha kul året om!

Körning på barmark med motordrivet fordon är förbjudet i hela landet för annat ändamål än jord- och skogsbruk. Offroadbanan har självklart tillstånd för motorbana på sin yta av ca. 50 villatomter.

Är du inställd på att hoppa med en monstertruck, eller gasa fullt är detta fel forum- för att värna om djur, natur, bilar och vår egen säkerhet är det låg fart och planering som gäller.

(Vi anordnar även körningar för er med egna fordon, information om dessa evenemang läggs ut på Facebook alt. sms till dom som vill ha det den vägen, meddela ditt intresse om ni vill ta del av detta!)

- Miljö.
Bilarna på Offroadbanan är av märket Jeep. Med fyrhjulsdrift, stor bensinmotor och med en vikt på närmre 2t är det rena välgärningen för vår miljö att dessa bilar modifieras till skogskörning och aldrig kommer tillbaks till den normala infrastrukturen!

Bensin går det inte i några större mängder, men det tar ganska hårt på bilarna att köra i denna kuperade terräng, varpå även reservdelsbilar köps in, så det är mycket jobb men återvinning i högsta grad!


För prisinformation gå till Prislista.
För försäkringsvillkor gå till Försäkring.
För matutbud gå till Matutbud.

FILMKLIPP

BOKNING

Vi håller endast öppet vid bokningar. Mejla oss på bokning@offroadbanan.se, ring oss på 0705-337 200 eller så kan ni också använda vårt kontaktforumlär längst ner på denna sida där ni enkelt genomför en bokningsförfrågan.

FACEBOOK